Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

BabyOno szoptatós melltartó D70-75, natúr 506/17

  • Varrás nélküli
  • Hipoallergén
  • Ideálisan illeszkedik a testre
  • Nyitható kosara kényelmessé teszi a szoptatást
     
Cikkszám: BabyOno_szoptatosmelltarto12
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
9.590 Ft (7.551 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A BabyOno melltartót úgy tervezték, hogy eleganciát és kényelmet biztosítson az Ön számára. Ez a korszerű melltartó egyedülálló technológiával készül, amely a Skin Protect szálakat ötvözi. A rostot bakteriosztatikus tulajdonságok jellemzik, és segít fenntartani a bőr természetes egyensúlyát.

Az ezüst pozitív ionok (Ag ) tartalma segít kiküszöbölni az allergia kialakulását, ugyanakkor biztosítja a magas légáteresztő képességet, a nedvesség hatékony kiürítését és a természetes testhőmérséklet fenntartását.A melltartónak nincsenek merevítői, és pazar kényelmet nyújt viselőjének.

A különleges, varrat nélküli kialakításnak és az anyag nagy rugalmasságának köszönhetően a melltartó ideális módon támasztja alá a melleit anélkül, hogy bármilyen nem kívánt nyomást gyakorolna, ugyanakkor illik bármilyen formához. Az egy kézzel kioldható kapocs megkönnyíti a használatot.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Anyaga 90% poliamid, 10% elasztán