Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Mebby babamérleg - Primi Pesi digitális

  • Digitális babamérleg
  • Újszülött kortól használható
  • Nagy LCD kijelző
  • Automatikus kikapcsolás
Cikkszám: Mebby1
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Mebby Primi Pesi digitális babamérleg.A Mebby baba- és gyermekmérlege jó befektetés, hiszen hosszútávon használható és nagy pontossággal mér.

A Mebby PRIMI PESI egy digitális babamérleg, amely akkor is pontosan leméri a babát, ha a mérés közben mozog.- Újszülött kortól használható. Az ergonomikus és kompakt Medel digitális babamérleg segít nyomon követni babád növekedését az első napoktól kezdve.

 Tara gombjával automatikusan levonhatod a mérést befolyásoló tárgyak (pl.: textilpelenka, törülköző) súlyát.Nagy LCD kijelzővel a gyors és könnyű leolvasás érdekében. -A Medel babamérleg memória funkcióval is rendelkezik, így az aktuális mérés eredményét összehasonlíthatod az utolsó mérési értékkel. A HOLD-ON (tartó) funkció lehetővé teszi a megbízható eredmények elérését akkor is, ha a baba mozog. - Automatikus kikapcsolás a mérés végén.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Tápellátás AA 1,5 V elem
Max. kapacitás 20 kg
Csomagolás tartalma mérleg, elemek