Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

Neno anyatejtároló tasak Bags 150ml 20db

  • BPA-mentes
  • Neno mellszívóval kompatibilis
  • Fagyasztható
  • Kényelmes kupak
Cikkszám: Nm14
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
4.990 Ft (3.929 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Neno Bags steril tasakban tárolhatod a lefejt anyatejet. Kiváló minőségű BPA-mentes műanyagból készült. A mellékelt adapter segítségével minden Neno mellszívóval kompatibilis, az anyatejet közvetlenül a tasakba fejheted le. A tasakban tárolt anyatejet le is fagyaszthatod, majd szükség szerint kiolvaszthatod. 

Ezért ne pazarolj időt olyan tevékenységekre, amelyeket helyettesíthetsz egy kifejezetten számodra készített eszközzel. A Neno küldetése, hogy ebben a legszebb, de egyben legnehezebb időszakban is minden anya valódi támogatást élvezzen termékeinkkel. Éppen ezért az elektromos mellszívók, ételtároló tasakok, porlasztók, bébiőrök, thermo tálak, fogkefék és egyéb Neno termékek segítenek kellemesebbé tenni a mindennapokat mind a szülők, mind a babák számára.

A Neno tasak lehetővé teszi az összegyűjtött anyatej fagyasztóban történő tárolását 3-6 hónapig -18 és -20 °C közötti hőmérsékleten. Ne feledd, hogy soha ne fagyaszd újra az ételt, és soha ne töltsd túl a tejet, mert fagyáskor kitágul.Ezen kívül egy mérőskála is található rajta, ami megkönnyíti a zacskóba öntött tej mennyiségének pontos mérését.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Tasak mérete 105×145 mm
Tasak súlya 205.2 g