Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Adatvédelmi tájékozatónkat ITT találja.

PlayTo habszivacs játszószőnyeg multifunkciós ,London

  • Sokoldalú felhasználást nyújt
  • Könnyen fejlesztheti vele
  • Segédeszköz játszáskor
  • Csúszásgátló felülete megvédi gyermeket
Cikkszám: PlayTo_mult2
Elérhetőség: Rendelhető (3-5 munkanap)
Szállítási díj:
1.990 Ft
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A PlayTo multifunkciós habszivacs játszószőnyeg sokoldalú felhasználást nyújt az egész családnak. Nélkülözhetetlen segédeszköz nem csak játszáskor, de könnyű torna mozdulatok elvégzésénél is hasznát veszi. Tökéletes gyermeke első ülés próbálkozásaikor és könnyen fejlesztheti vele gyermeke motorikus képességeit.

Kétoldalú motívumnak köszönhetően használható otthoni tornázásra, matracként a sátorba, összecsukható nyugágyként a strandon, kertbe, vagy akár piknikezés közben is a szabadban. Előnyeit legfőképpen az óvodák, iskolák és gyermek központok értékelik majd, mint segédeszköz játszáskor és különféle tevékenységek elvégzésekor.

Puha és kellemes tapintású anyagból készült. Kiváló hang és meleg szigetelést biztosít a hideg padlótól. Véd az atkáktól a szőnyegen vagy különféle sérülésektől, amelyeket szőnyegen csúszkálva szerezhet. Különlegesen tervezett csúszásgátló felülete megvédi gyermekét a nagyobb esésektől. Használatkor védi vele a padlót vagy szőnyeget a piszoktól vagy sérüléstől.

Vélemények

Légy te az első, mond el, mit gondolsz a termékről!
Írja meg véleményét!

Paraméterek

Mérete 200x150 cm
Összecsukva 70x40x10 cm
Súlya 0,97 kg